dé website voor natuurlijke producten & biologische Superfoods!


  Betalen in onze webshop

  We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen voor jouw online betaling. Bestellen en betalen in onze webshop is dus veilig en betrouwbaar! Deze webshop is onderdeel van webCentral B.V. en het kan dus voorkomen dat je deze naam tegenkomt op je rekeningafschrift. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner MultiSafepay. Het is daarom ook mogelijk dat je de naam van MultiSafepay tegenkomt op je rekeningafschrift.

  Betaalmethoden

  1. iDeal
  2. Creditcard
  3. Achteraf betalen via Klarna Factuur (binnen 14 dagen)
  4. PayPal
  5. Zelf vooraf overmaken
  6. Bancontact Mister Cash (België)

  7. Gezondheidsbon
  8. Your Gift Card

  Betalen met iDeal

  Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij een Nederlandse bank, kun je gebruik maken van iDEAL. Betalen met iDeal verloopt via een aantal stappen:

  1. Zodra je bij de kassa op "Bestelling Bevestigen" heb gedrukt, kies je voor de betaalmethode iDeal.
  2. Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.
  3. Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
  4. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij krijgen het bericht dat de aankoop is betaald. Hierna wordt de bestelling door ons verwerkt.

  Betalen met Creditcard

  Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren op dit moment Visa en MasterCard. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard heel veilig. Voor deze betaalmethode komt er 3% van de totale koopsom aan kosten bij.

  Betalen met Klarna Factuur (binnen 14 dagen)

  Bij ons is het via Klarna Factuur mogelijk je bestelling achteraf te betalen. Op deze manier krijg je de bestelling eerst in huis en kun je daarna betalen. Voor het achteraf betalen van je factuur worden € 2,95 kosten in rekening gebracht.

  Betalen met Paypal

  De bestelling via Paypal plaatsen is erg gemakkelijk, hierbij word je na het bevestigen van je bestelling doorgestuurd naar de website van Paypal. Na inloggen op je eigen Paypal account kun je de bestelling betalen. Na de betaling word je teruggestuurd naar onze website en zullen wij starten met de uitvoering van je bestelling. Voor deze betaalmethode komt er 3% van de totale koopsom aan kosten bij.

  Betalen via zelf vooraf overmaken

  Bij het zelf vooraf overmaken van je bestelling kies je ervoor om het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Je bestelling wordt pas verzonden wanneer de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Het bedrag van je bestelling kun je overboeken naar:

  webCentral BV
  Claes de Vrieselaan 25b
  3021JB Rotterdam
  Nederland

  Rekeningnummer: 10.53.23.357

  IBAN: NL58RABO0105323357
  SWIFT: RABONL2U

  Wij controleren dagelijks de betalingen die zijn binnengekomen. Nadat de betaling is binnengekomen wordt de bestelling geactiveerd en gelden vanaf dat moment de levertijden zoals aangegeven bij de producten.

  Betalen met Bancontact Mister Cash (België)

  Voor klanten in België bieden wij Bancontact Mister Cash aan. Na het bevestigen van je bestelling word je doorgestuurd naar de betalingsprovider van Bancontact Mister Cash. Hier kun je gemakkelijk en op een veilige manier je bestelling betalen. Na afronding van de betaling keer je terug naar de website en starten wij met de uitvoering van je bestelling.

  Moment...

  Dit product is zojuist in je winkelmandje geplaatst:
  {{var product.name}}

  Artikel nummer: {{var product.sku}}

  Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen