Alfalfa is vooral bekend als onderdeel van een heerlijke salade. Waar je waarschijnlijk niet vaak bij stil staat, is dat het niet alleen lekker is, maar dat alfalfa ook gezond is! Maar waar is alfalfa goed voor? Hoe gezond is alfalfa nu echt en waar kan ik alfalfa kopen? In dit blogartikel vertellen we je meer over deze Supergreen!

Alfalfa Kopen!

Alfalfa: vitaminen en mineralen!

De naam alfalfa betekent in het Arabisch ‘het beste voedsel’. En dat is niet voor niets! Eetbare alfalfa zijn kiemen van de Alfalfa plant. Van nature bevatten deze kiemen veel krachtige voedingsstoffen, zoals vitamine B1, B2, B3, B6, B17, C, D, E, K en U. Daarnaast bevat alfalfa calcium, kalium, magnesium, fosfor, ijzer, zin, natrium en nog meer andere belangrijke mineralen en 14 verschillende aminozuren. Dat alfalfa gezond is, moge nu wel duidelijk zijn!

Waar is Alfalfa goed voor?

Alfalfa is door alle goede voedingsstoffen positief voor lichaam en geest. Het draagt bij aan meer geestelijke energie, is goed voor het geheugen en voor het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed. Daarnaast kan alfalfa bijdragen aan het herstellend vermogen van de huid, het haar en

nagels. Alfalfa kan helpen bij overgangsverschijnselen en ondersteunt een gezonde spijsvertering en het immuunsysteem. Kortom: alfalfa geeft je een geestelijke en lichamelijke oppepper!

Alfalfa Poeder

Aangezien de verse kiemen maar enkele dagen houdbaar zijn, zijn de kiemen ook verkrijgbaar in Alfalfa Poeder. Alle goede voedingsstoffen zijn hierin behouden gebleven, zodat je er elke dag weer van kunt profiteren. Biologisch Alfalfa Poeder is heerlijk toe te voegen aan je smoothie of shake. Maar ook met water, yoghurt of vruchtensap maak je een gezond drankje als toevoeging op je dagelijkse eetpatroon.

Alfalfa bestellen

Je bent vast benieuwd naar het Biologisch Alfalfa Poeder nu je alle geweldige eigenschappen hiervan hebt gelezen. Wil je Alfalfa kopen, dan ben je bij Supernaturals.nl aan het juiste adres. Hier kun je eenvoudig, veilig én snel Biologisch Alfalfa Poeder bestellen. Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, morgen al in huis. Probeer het zelf en ontdek de voordelen van Alfalfa Poeder. Voel je weer fit, fris én gezond!