Je wilt graag Emoe Olie kopen, maar waar koop je Emoe Olie van de beste kwaliteit? Wij geven je tips over waar je op moet letten als je Emoe Olie gaat kopen. Want, bij natuurlijke producten is het extra belangrijk dat ze ook eerlijk en van goede kwaliteit zijn!

Emoe Olie Bestellen!

Emoe Olie, wat is dat en hoe wordt Emoe Olie gemaakt?

Allereerst zullen wij je even uitleggen wat Emoe Olie is, mocht je dat nog niet precies weten. Emoe Olie, of Emu Olie, is afkomstig van de Emoe, een soort struisvogel. Deze grote vogel heeft een bult op zijn rug waar de olie in opgeslagen zit. De bult beschermt de emoe tijdens gevechten en tegen de felle zon. Emoes worden in eerste instantie geslacht voor hun vlees. De olie is dus een bijproduct. De olie is niet bewerkt, maar wordt puur uit de bult gehaald.

Puurheid en AEA Keurmerk

Ga je Emoe Olie bestellen, dan is het belangrijk dat je let op de afkomst van de olie. Vaak is er Emoe Olie in omloop die niet puur is, maar bijvoorbeeld aangevuld met een andere olie. De goede eigenschappen van Emu Olie verzwakken dan natuurlijk.Ga na of de olie een keurmerk heeft. Onze Emoe Olie is voorzien van het gewilde AEA keurmerk.


AEA staat voor American Emu Oil Association en zij vertegenwoordigen een alternatieve agrarische industrie, voornamelijk kleine boeren, en zetten zich in voor een humane en milieuvriendelijke aanpak bij het produceren van Emu Olie producten met een hoge kwaliteit. Ga je Emoe Olie bestellen, dan geeft dit belangrijke, positieve keurmerk je natuurlijk een extra fijn gevoel!

Uitgebreid assortiment

Emoe Olie, waar is het te koop? Bij Supernaturals.nl kun je veilig en snel betrouwbare Emoe Olie kopen. Naast Pure Emoe Olie vind je in onze webshop ook extra geconcentreerde Emu Olie, Antioxidant Gezichtscrème, Onder de Ogen Crème en Glucosamine Crème, alle met Emu Olie. En Emoe Olie capsules, waar kopen mensen die? Ook hier! Wij hebben namelijk tevens Emu Olie Omega Capsules met Vitamine E in ons assortiment.

Dus, wil je goede Emoe Olie bestellen? Ga dan snel naar onze webshop!