Wij van Supernaturals bieden deze emu olie online te koop aan, zodat het voor iedereen makkelijk is om deze olie te kopen. Supernaturals is een webshop die honderd procent biologische en pure beauty- en cosmeticaproducten aanbiedt.

Ga naar de Emu / emoe olie webshop >>

Emu olie, waar te koop in Nederland ?

In Amerika is emoe olie een bekend product en wordt dan ook gebruikt door sterren als Oprah en Beyonce. Net zoals in Australië kun je het in Amerika overal kopen. In Nederland is dit een stuk lastiger. Helaas weten veel mensen niet dat je deze olie in Nederland gewoon online kunt kopen en proberen het bij winkels als Kruidvat. Ze missen zij dus de verzorgende werking van de emoe olie.

Onze emu olie heeft het AEA keurmerk, een certificaat dat garant staat dat je honderd procent pure Emu olie ontvangt. En omdat je na het plaatsen van je bestelling bij Supernaturals de volgende dag de olie al kunt verwachten, hoef je niet te wachten om de voordelen van emoe olie te ontdekken!

Wat zijn de voordelen van Emu olie?

We bieden bij Supernaturals verschillende producten waar Emoe olie in is verwerkt: naast de pure variant is onze crème met Emoe olie perfect voor bijvoorbeeld de huid onder je ogen. Of wat denk je van een heerlijke bodylotion voor een gezonde huid?

Emoe olie verzacht, versterkt en verzorgt de huid tot in de poriën. Huid en haar worden opnieuw stralend met deze hydraterende olie. Supernaturals gunt je het beste voor je huid, daarom zijn onze producten honderd procent biologisch. Doordat er geen chemicaliën toegevoegd zijn, levert de olie optimaal resultaat!

Emoe olie voor de huid

De vele sterke punten van deze olie maken deze olie succesvol. Emu olie versterkt, zuivert tot in het diepst van de poriën en helpt de huid bij haar natuurlijke herstel. Zelfs tegen rimpels kun je emoe olie kopen, de droge huid wordt tegengegaan en wordt optimaal gehydrateerd.