Belofte maakt schuld! Eerder beloofden we dat we, na de introductie van de nieuwe website, meer stappen zouden maken om onze service en website te verbeteren. Het doet ons dan ook deugd te kunnen melden dat wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Lage verzendkosten, snelle verzending

Door de toegenomen populariteit van onze website en producten, is het inpakken en verzenden van bestellingen sinds enkele maanden een erg grote tijdsbesteding geworden. Om deze reden hebben we geïnvesteerd in een snellere en betere oplossing, waardoor we nu sneller EN goedkoper kunnen verzenden. We hebben goede nieuwe afspraken kunnen maken met TNT waardoor we nu pakketpost kunnen aanbieden voor € 5,95 i.p.v. het standaard tarief van TNT (€ 6,50). Hiermee is ons voordeel ook uw voordeel geworden.

Verder zenden wij tegenwoordig bij pakketten standaard het TNT track and trace nummer mee. Hiermee kunt u op de website van TNT uw bestelling volgen. Bekijk ook het volledige levertijden overzicht om te zien wanneer uw bestelling wordt verzonden.