Wil je strak en slank de zomer in? Veel mensen ondersteunen het afslanken met Acai Producten. Want, een Acai Bessen Kuur is volgens hun ervaring een perfecte hulp om wat extra kilootjes te verliezen. Natuurlijk gaat het niet zomaar vanzelf, maar door een Acai Bessen Kuur te kopen, krijg je wel net dat steuntje in de rug wat je kunt gebruiken!

Natuurlijke Middelen Tegen Griep!

Natuurlijke Ingrediënten

Het mooie is, dat de voedingssupplementen in de webshop van Supernaturals.nl voornamelijk bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Geen synthetische troep, maar zorgvuldig samengestelde supplementen met al het goede uit de natuur. Neem bijvoorbeeld de producten van Royal Green; gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, puur natuur, veilig en indien mogelijk biologisch gecertificeerd. Zo kun je in de herfst- en wintermaanden standaard de Multi Woman of Multi Man Tabletten innemen om zo je weerstand te verbeteren. Speciaal samengesteld voor vrouwen en mannen, met onmisbare voedingsstoffen. Vooral behoefte aan vitamine C? De Camu Camu Capsules zitten er vol mee, want Camu Camu mag dan wel een kleine bes zijn, er zit ongeveer 30 keer meer vitamine C in dan in een sinaasappel!

Help je weerstand

Om je weerstand een steuntje in de rug te geven kun je ook de bekende producten met Echinaforce gebruiken. Echinaforce is een fytotherapeutisch middel, wat inhoudt dat het een kruidengeneesmiddel is en onder de homeopathische middelen valt. De Echinaforce producten worden gemaakt uit Echinacea purpurea, een bloem die ook wel bekend is onder de naam Rode Zonnehoed. Nog zo’n krachtig en mooi ingrediënt uit de natuur! Bij Supernaturals.nl vind je de meest uiteenlopende Echinaforce producten, van Echinaforce Hotdrink en Kauwtabletten, tot aan Echinaforce Griep Tabletten, voor als je net te laat bent en de eerste griepsymptomen al aan voelt komen ...

Goud voor je lijf!

Nieuw in het assortiment van Supernaturals.nl zijn de gouden producten met Manuka Honing. Deze honing heeft een sterke werking en biedt alleen maar goeds voor je lijf. Altijd fijn om in huis te hebben, zijn bijvoorbeeld de Manuka Honing Zuigtabletten met Citroensmaak. Wil je wat sterkers? Probeer dan eens de Manuka Honing Siroop, met een hoge waarde Methylglyoxal. Puur natuur en een weldaad voor je weerstand!

Kortom, de komende maanden kun jij je zakdoeken lekker in je la laten liggen!