Wil jij de dag gezond starten en op een gezonde manier energie opdoen? Begin de dag dan met een Superfood Ontbijt. Smoothies, Superfood in je yoghurt of een compleet ontbijt met Superfoods; alles kan, zolang jij je er goed bij voelt. Wil je een paar ideeën opdoen voor een Superfood Ontbijt? Lees dan snel dit blog en duik de keuken in!

Superfoods Bestellen!

Superfood Ontbijt Smoothie en Yoghurt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Zorg dat je ontbijt uit ingrediënten bestaat die je energie geven. Met Superfood Smoothies kun je eindeloos variëren. Om je op weg te helpen en een voorbeeld te geven hoe je je Superfood Ontbijt Smoothie zo kunt maken dat het je maag goed vult, hebben we hier enkele recepten voor een heerlijke Ontbijt Smoothie en Superfood Yoghurt.

Superfood Ontbijt Smoothie

Ingrediënten:
- 1 eetlepel Goji bessen (mag ook 1,5 eetlepel zijn)
- 1 eetlepel Biologische Chia zaden
- 1 eetlepel Bijenpollen

- 4 gram (ongeveer een theelepel) Mesquite Poeder
- half kopje water, of bijvoorbeeld amandelmelk als je daar van houdt
- lekker wat verse blauwe bessen of ander gezond fruit

Bereiding:
Doe allereerst de Chiazaden in een kom samen met het water of de amandelmelk. Laat dit ongeveer 10 minuten staan; de Chia zaden nemen namelijk het vocht in zich op. Daarna voeg je de overige ingrediënten toe, behalve de bijenpollen. Roer het geheel door elkaar en strooi tenslotte de bijenpollen over je Superfood Ontbijt Smoothie!

Ook gezond en lekker: strooi wat geraspte kokos over je Superfood Ontbijt Smoothie!

Superfood Ontbijt Yoghurt

Ingrediënten:
- (Soya- of geiten) Yoghurt (natuurlijk met zo min mogelijk vet)
- 2 eetlepels Hennepzaden
- 1 maatschep Biologisch Acai Poeder
- Gemengd vers fruit naar keuze (of ingevroren gemengd fruit)
- Eventueel wat Lucuma Poeder

Bereiding:
Doe de yoghurt in de kom, samen met het Hennep Zaad, Biologisch Acai Poeder en Lucuma Poeder. Even goed mengen en daarna het vers fruit er overheen strooien. Een heerlijk en fris begin van de dag!

Houd je van noten? Strooi er dan wat over je yoghurt. Supergezond!

Deze Superfood Ontbijt Recepten zijn maar voorbeelden. Je kunt eindeloos variëren en zelf op zoek gaan naar jouw favoriete Superfood Ontbijt Recept. Je kunt bijvoorbeeld ook een Superfood Ontbijt met Havermout maken. Alles kan en veel mag. Als het maar gezond is! Heb jij zelf al Superfood Ontbijt Recepten die je regelmatig maakt? Probeer dan eens heel wat anders en voeg een nieuw Superfood Ingrediënt toe. Zo blijf je gevarieerd en toch zeker smakelijk ontbijten! Op Supernaturals.nl kun je ontzettend veel Superfoods bestellen. Eet Smakelijk!