Vraag je je af: “Wat is Tarwegras? En waar is Tarwegras goed voor?” Of: “Hoe gebruik je Tarwegras? En waar kan je Tarwegras kopen?” In dit blogartikel zullen wij je wat Tarwegras info geven, zodat je op de hoogte bent van de belangrijkste Tarwegras feiten!

Tarwegras Kopen!

Tarwegras, een gezond Superfood!

Het klinkt alsof Tarwegras in de tuinen groeit. Maar, het is een heel jonge tarwesoort dat al tien dagen na het ontkiemen geoogst wordt. Tarwegras wordt ook wel Wheatgrass genoemd. Van nature bevat het een groot aantal voedingsstoffen die goed op te nemen zijn door ons lichaam en het heeft dus een hoge voedingswaarde. Tarwegras wordt vermalen tot een poeder wat weer verwerkt wordt in verschillende voedingssupplementen. De belangrijke voedingsstoffen die Tarwegras bezit zijn chlorofyl, aminozuren, mineralen, enzymen, vitaminen en vetzuren.

Waar is Tarwegras goed voor?

Tarwegras kan bij veel ongemakken een goede ondersteuning bieden. Wij kunnen niet alle voordelen op gaan noemen. Maar als je je gaat verdiepen in Tarwegras voordelen, dan kom je er al

snel achter dat deze Supergreen je bij veel klachten kan helpen. Het is altijd verstandig om eerst je huisarts te raadplegen, mocht je twijfelen of dit het juiste supplement voor jou is. Eén van de meest bekende voordelen van Tarwegras is dat het een reinigende werking heeft en ondersteuning biedt bij het behouden van een normale zuurgraad van je lichaam. Een Tarwegras kuur zorgt voor een ware energieboost!

Hoe gebruik je Tarwegras?

Tarwegras kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt Tarwegrassap maken door Tarwegras Poeder te mengen met water of een smoothie. Een fijne manier om Tarwegras te drinken! Er zijn veel Tarwegras recepten te bedenken, daar komen we misschien in een later blogbericht op terug! Naast Biologisch Tarwegras Poeder zijn er ook Tarwegras Capsules online te bestellen. Wil je weten hoeveel Tarwegrastabletten per dag ingenomen kunnen worden? Dat staat precies op de verpakking uitgelegd. Tarwegras is trouwens vrij van gluten, dus ook te gebruiken als je een glutenallergie hebt!

Tarwegras kopen

Wil je ook profiteren van alle goede eigenschappen van Tarwegras? Bekijk dan snel onze Tarwegras producten op Supernaturals.nl!