dé website voor natuurlijke producten & biologische Superfoods!


  Over Supernaturals

  Supernaturals.nl is al jaren een fijne, betrouwbare webwinkel in natuurlijke producten met een traditionele achtergrond voor een bewuste én gezonde levensstijl. Voor zowel uiterlijke als interne verzorging van lichaam en geest bieden wij een uitgebreid assortiment.

  Het assortiment bestaat voornamelijk uit relatief onbekende producten uit verschillende landen, met een rijke culturele historie en interessante, werkzame eigenschappen.

  Onze producten bevatten veelal actieve eigenschappen die verborgen zitten in de natuurlijke ingrediënten van de producten en worden vaak al eeuwenlang gebruikt door de lokale bevolkingen. Supernaturals.nl gelooft net als deze bevolkingen dat een gezond lichaam en een gezonde geest voor een groot deel bepaald wordt door de voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Vooral in deze drukke tijd, is extra zorg en aandacht voor je lichaam en geest geen overbodige luxe!

  Verzorgende natuurlijke producten van Supernaturals

  Het assortiment van Supernaturals.nl bestaat onder andere uit arganolie uit Marokko, boordevol vitamine E en antioxidanten. Een weldaad voor je huid én je haar. De natuurlijke ingrediënten verzorgen een onrustige huid en beschermt de huid tegen veroudering.

  Eerlijke, natuurlijke en pure producten staan bij ons hoog in het vaandel en we zoeken dan ook zo veel mogelijk naar gecertificeerde producten. Onze Marokkaanse arganolie bijvoorbeeld, is voorzien van het ECO certificaat en wordt geproduceerd door kleine coöperaties die geleid worden door Marokkaanse vrouwen.

  Naast deze (h)eerlijke olie, die trouwens verwerkt is in verschillende fijne producten, vind je ook Emu olie, Nigella olie en Jamaicaanse Wonderolie op Supernaturals.nl. Ieder met eigen bijzondere eigenschappen, ieder even natuurlijk en verrassend fijn.

  Superfoods bij Supernaturals

  Sinds kort hebben we ook biologische Superfoods aan onze website toegevoegd. Algen & Supergreens, superfruits, superherbs en zaden zijn maar enkele voorbeelden van deze biologische weldoeners. Deze biologische Superfoods zijn de meest voedzame voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde en leveren dus volop energie. De resultaten zijn wonderlijk.

  Iets leuks gevonden op reis of op vakantie?

  Supernaturals.nl heeft als doel natuurlijke producten te leveren en hierbij niet voorbij te gaan aan de natuur én de mens. De producten worden enkel op mens- en diervriendelijke wijze geproduceerd. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten die een goede toevoeging op ons assortiment kunnen zijn.

  Heb je een goede tip over een product dat je ooit op vakantie bent tegen gekomen? Laat het ons dan zeker even weten via: info@supernaturals.nl.

  Moment...

  Dit product is zojuist in je winkelmandje geplaatst:
  {{var product.name}}

  Artikel nummer: {{var product.sku}}

  Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen