dé website voor natuurlijke producten & biologische Superfoods!


  Bestelling retourneren

  Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop! Mocht dit helaas niet zo zijn, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop retourneren. Volg hiervoor onderstaande stappen nauwkeurig op. Wanneer wij het pakket hebben ontvangen nemen wij per mail of telefonisch contact met je op waarna wij het bedrag terugstorten.

  Hoe kun je een bestelling retourneren?

  Er is een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Producten kunnen enkel geretourneerd worden in de deugdelijke verpakking en in onbeschadigde en ongebruikte staat. Mocht je een bestelling willen retourneren dan vragen we je onderstaande 2 stappen te nemen.

  Indien het product niet naar behoren was zal in overleg een vervangend exemplaar worden verstuurd of de aankoop worden gecrediteerd. Afhankelijk van de situatie zal worden gevraagd het product te retourneren of te fotograferen.

  1. Meld graag dat je het product gaat terugsturen via email of ons contactformulier.

  Voor een spoedige verwerking van je retournering is het van belang dat we weten dat we je pakket kunnen verwachten. Indien mogelijk horen we graag waarom je niet tevreden bent en afziet van je bestelling, zodat we dit wellicht voor jou en/of andere klanten in de toekomst kunnen voorkomen.

  2. Voeg het ordernummer, productnummer(s) en reden van retour) bij uw retour. Verpak uw retour(en) goed gesloten en goed beschermt in, bij voorkeur in de originele verpakking. 

  3. Stuur dan het pakket naar het volgende adres:

  WebCentral B.V.
  Penningweg 23
  4879 AE Etten-Leur
  Nederland

  Wanneer betalen jullie het bedrag retour?

  Wanneer de retour door ons ontvangen is nemen contact met u op. Hierna storten wij het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug. Tevens kan je gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden). Voor de terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat voor de bestelling is gebruikt, tenzij we een bankrekeningnummer van je hebben ontvangen. De terugbetaling is kosteloos.

  Moment...

  Dit product is zojuist in je winkelmandje geplaatst:
  {{var product.name}}

  Artikel nummer: {{var product.sku}}

  Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen