1142 klantbeoordelingen
9.3/10

Olijfolie en Aleppo zeep

Olijfolie is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Het heeft een hoog gehalte onverzadigde vetten, en bevat veel vitamine E. Maar in de afgelopen tien jaar heeft olijfolie en olijfolie zeep zijn plek ook veroverd op de badkamer. Eigenlijk opnieuw, want wist je dat olijfolie één van de favoriete schoonheidsproducten van Cleopatra schijnt te zijn geweest? Steeds meer schoonheidsspecialisten pleiten dan ook voor het gebruik van olijfolie voor de huid en het haar.

Olijfolie zit vol met met vitaminen, mineralen en natuurlijke vetzuren. Hierdoor is het een krachtig natuurlijk ingrediënt in producten zoals olijfolie zeep, aleppo zeep, haarproducten en bodylotion. Vanwege zijn hoge anti-oxidant gehalte, ondersteunt olijfolie het herstellende vermogen van de huid en helpt dus in de strijd tegen huidveroudering, rimpels en fijne lijntjes.

Aleppo zeep

Bij Supernaturals zijn we heel erg fan van Olijfolie zeep. Deze kun je voornamelijk kopen in de vorm van Aleppo zeep: natuurlijk zeep uit Syrië, met hoge percentages aan Olijfolie en Laurierolie. Heerlijk zacht voor de huid dus en zelfs te gebruiken voor je haar.

Positie

60

26 artikel(en)

Positie

60

26 artikel(en)

Wacht a.u.b...

{{var product.name}}